RETOURNEREN

U heeft het recht om de ontvangen goederen, zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

  1. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren.
  2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in indien mogelijk in originele verpakking , degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd incl. (kopie) factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
  3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Buitenlampen-Outlet niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.
  4. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 werkdagen aan u terugbetaald.
  5. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Buitenlamen-Outlet zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt Buitenlampen-Outlet de gemaakte verzendkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld.
  6. Wij raden u aan artikelen alleen retour te zenden via het postkantoor (TPG post). U ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te traceren.

Adresgegevens

Buitenlampen-Outlet
t.a.v. Klantenservice
Vaartweg 180
1217SZ Hilversum

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie